Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
30
maj
2012

Standardiseringsgrupp för embedded inrättad

En grupp av tillverkare av inbyggda dator-lösningar har slutit sig samman för att genomdriva standardisering av teknologierna som används.
Gruppen har fått namnet The Standardization Group for Embedded Technologies (SGET) e.V.

Målsättningen är att snabba på utvecklingen av nya stadarder för embedded-hårdvara samt mjukvara. Totalt ingår 23 företag i gruppen, bland dem företag som Advantech, Congatec, Data Modul, Kontron, MSC och Seco.

Mjukvara spelar också en stor roll då dess påverkan på systembeslut har ökat på senare år.

Tanken är att när åtminstone tre företag känner ett behov av handling ska de kunna sätta upp en arbetsgrupp. Hela sammanslutningen kan sedan hjälpa till med infrastruktur och effektiv implementation av standarder.

Andra företag som arbetar inom embedded bjuds också in att gå med i sammanslutningen för att bidra med sina idéer. Man vill också ha chip- och kontaktdonstillverkare, utbildningsinstitutioner, indsutriella användare med mera.
Kommentarer för denna artikel

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
blog comments powered by Disqus
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter