Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 06 oktober 2000

Komponentdistributör slår nytt rekord

Arrow Electronics meddelade igår att de återigen slog nytt försäljningsrekord det 3:e kvartalet. Hittills i år har Arrow slagit försäljningsrekord varje kvartal. Detta uppges i ett pressmeddelande.
Stark försäljning genom alla produktkategorier har gjort att vinsten har nått över förväntningarna. Försäljningen det 3:e kvartalet uppgick till 3.3 miljarder dollar. M. Scricco, VD för Arrow säger att försäljningsteamet gör ett enastående jobb som bidrar till att varje region når mycket god lönsamhet.

"Det här året kommer sannolikt att bli det starkaste tillväxtåret någonsin och vi tror på en fortsatt positiv utveckling under nästa år", säger Stephen Kaufman, styrelseordförande hos Arrow.

Arrow Electronics är världens tredje största komponentdistributör. 1999 uppgick försäljningen till 9.3 miljarder dollar. Huvudkontoret ligger i Melville, New York. De finns i dag etablerade i 38 länder och förvärvade tidigare i år nordiska Jacob Hatteland Electronic.

Arrow gav inga indikationer på när den fullständiga rapporten för 3:e kvartalet lämnas ut.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2017-12-13 22:15 V8.9.2-2