Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© joegough dreamstime.com Allmänt | 06 februari 2017

Brand i Volvo Torslandas lokaler

Strax innan klockan fyra på eftermiddagen fick räddningstjänsten larm om en brand i Volvo Torslandas lokaler.
Uppdaterad; 2017-02-07 15:24
– Det ska brinna ordentligt enligt vakten på plats, vi har inte fått någon rapport från våra killar ännu, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg, till Göteborgsposten.

Stellan Andersson, brandtekniker på Volvo Torslanda berättar för GP att flera stationer är på plats, det har tagit dig rejält i byggnadens krockcenter samt att det brinner i taket.

Räddningstjänsten Storgöteborg rapporterar att de mottog ett larm klockan 15.32 om en fullt utbruten brand i en industrilokal på Volvo torslandaverken i Göteborg. Personal från sex brandstationer totalt ca 40 personer arbetar med att släcka branden.

Johan Helsing, insatsledare vid räddningstjänsten berättar för Göteborsposten att det är en stor yta av byggnaden som eldhärjats, enligt Helsing för det sig om en sträcka på 30 meter som påverkats.

Orsaken till branden är fortfarande oklar men inga personskador har rapporterats.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-01-20 13:29 V9.1.4-1