Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kritchanut dreamstime.com Allmänt | 08 augusti 2017

Atlas Copco förvärvar kompressordistributör i USA

Atlas Copco har förvärvat vissa tillgångar i Glauber Equipment Corporation, en distributör och serviceleverantör av Atlas Copcos kompressorer.
Glauber Equipment har sitt säte i Lancaster i delstaten New York, USA, och är aktiv i större delen av delstaten. Atlas Copco har nu köpt Glauber Equipments kompressorrelaterade verksamhet. Den säljer, hyr ut, installerar och servar Atlas Copco-produkter, inklusive kompressorer och tillhörande utrustning, till kunder inom bland annat tillverkningsindustrin. Sexton Glauber Equipment-medarbetare ansluter sig till Atlas Copco.

“Att ha det starka teamet på Glauber Equipment som del av vår Grupp kommer att ge oss ökad fokus på och direkt tillgång till fler kunder i den här viktiga regionen”, säger Vagner Rego, chef för Atlas Copcos affärsområde Kompressorteknik.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2017-12-13 22:15 V8.9.2-2