Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Svensk Industriförening Allmänt | 09 november 2017

Joakim Norlén ny vd för Svensk Industriförening

Joakim Norlén, som senast kommer från sensortillverkaren Sick, tillträdde den 6 november som ny vd för Svensk Industriförening, Sinf.
– Det ska bli otroligt roligt att vara med och skapa en bredare medlemsservice genom att stärka Sinfs erbjudande med ytterligare tjänster samt en ökad tydlighet, säger Joakim Norlén, vd för Sinf, i ett pressmeddelande.

Joakim Norlén har en bakgrund inom elektronikproduktion där han har arbetat med försäljning, utveckling, produktion och som vd för två bolag. Sin tid på Sick var han försäljningschef.

– Från styrelsens sida är vi mycket nöjda med rekryteringen av Joakim Norlén. Han har den personlighet, driv och det affärsmannaskap som vi letat efter. Med Joakim på plats kommer vi att fortsätta arbeta för att ge våra medlemmar bättre förutsättningar att säkerställa tillväxten i deras verksamheter, säger Johan Andersson, styrelseordförande i Sinf, i pressmeddelandet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-01-20 13:29 V9.1.4-1