Organised by
evertiq
TEC - The Evertiq Conference
/
/
/
/

FÖR UTSTÄLLARE

Allmän information

TEC inkluderar en utställning med möjlighet för dig och ditt företag att synas extra med ett bord samt två rollups. Bilden nedan illustrerar hur det kan se ut. Detta ger dig en möjlighet att ge ditt varumärke och produkter en extra skjuts!


Storlek på bord
Längd: 110 cm, bredd: 50 cm

Total storlek på ytan
Längd: 200 cm, bredd: 120 cm

Priset för ett bord på detta TEC-event är 15 000 SEK plus moms. Detta inkluderar även deltagande på alla seminarier, måltider under hela dagen, kaffe samt en välkomstbuffé med branschmingel kvällen innan. Fakturering sker vid bokningen, dock tidigast 6 månader före eventet, med betalning per 10 dagar netto. Ytan och bord håller vi med, men roll-ups måste ni ta med er själva.

Boka din plats

Bokat
Tillgängligt
Boka önskad ledig plats genom att fylla formuläret nedan. Vi återkommer med bekräftelse så snart som möjligt.Läs mer om moms för våra TEC-events.

TEC och moms
För svenska företag som ställer ut på svenska TEC-event tillkommer alltid svensk moms. Denna information beskriver hur moms hanteras vid fakturering från Evertiq till företag utanför Sverige.

På alla fakturor för TEC event tillkommer lokal mervärdeskatt (moms eller VAT) på tjänstens värde. Anledningen till detta förklaras nedan. Evertiq tillhandahåller i dag två olika typer av tjänster där momsen hanteras på två olika sätt.

För annonsering tillämpas s.k. omvänd skattskyldighet vilket regleras i General rules Artikel 44 i EU VAT Direktivet (2008/8/EG). I dessa fall debiterar Evertiq ingen moms till företag utanför Sverige.

För mässor och utställningar regleras detta i undantaget i Artikel 53 i EU VAT Direktivet (2008/8/EG), som säger att lokal moms ska debiteras från det land som utställningen äger rum i. I dessa fall debiterar vi landets moms på fakturan. Notera även att det är lokal moms så i det fall t.ex. ett svenskt företag ställer ut i Tyskland så kommer tysk moms att debiteras.

Dessa EU-regler ska vara implementerade i varje EU-lands egen EU moms-lagstiftning. När ett TEC-event hålls i samma land som ert företag är registrerat i kan ni direkt dra av denna moms i er momsredovisning. När ett TEC-event hålls i ett annat EU-land kan ni begära återbetalning av den utlagda momsen hos ert eget lands skattekontor. I Sverige har Skatteverket en särskild webbtjänst för detta.

Om ert företag är registrerat utanför EU kan ni vända er till det svenska Skatteverket för begäran om återbetalning av den utlagda momsen.
Klicka här
Bokningsvillkor
Ansvarig arrangör av TEC – The Evertiq Conference är Evertiq New Media AB (”Evertiq”), Box 63, 178 21 Ekerö, Org.nr 556582-2714.

Anmälan är bindande för Utställaren tills den antagits eller avböjts av Evertiq. Antages anmälan har härigenom bindande avtal träffats avseende TEC-produkter som angivits i Evertiqs orderbekräftelse eller i annat meddelande från Evertiq.

Avbokning
Om avbokning sker mellan 3-6 månader före eventet debiteras 50 % av det totala beloppet. Sker avbokning med mindre än 3 månader kvar till eventet debiteras 100 % av det totala beloppet. Vid bokning gjord mindre än 6 månader före aktuellt event, har dock utställaren rätt att avboka om denne skriftligen anmäler detta inom 10 dagar från orderbekräftelsens eller meddelandets datum.

Ladda ner TEC-logga

För att få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande på TEC, ladda ned vår logga för tryck eller använd i din sidfot för e-post eller på din webbsida.
Högupplöst format för tryck (eps)
Lågupplöst format för e-post och webb (png)

Lågupplöst format för e-post och webb (jpg)

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
TEC Support
Support TEC