• /
  • /
  • /

Allmän information

Har du bestämt dig för att följa med på äventyret som är Evertiq Expo Göteborg 2019? Fantastiskt! Då detta inte är en vanlig te-bjudning har vi ordnat ett paket med allt ni som utställare behöver.

  • Utställarbord
  • Tillgång till alla presentationer
  • Lunch och fika under dagen
  • Upp till 4 platser till mingelmiddagen kvällen innan Expon
Okej, men hur ser detta ut i praktiken?

Du kommer få slanta up 17 000 SEK + moms för bordet, men vinsten är ovärderlig. Packa ihop det du behöver för att just ditt bord ska bli en succé; komponenter, prylar, godis, utställningsmaterial, 2 roll-ups + väldigt peppade utställare - vad ni känner för! Din utställningsyta kommer att vara redo när du anländer. När allt är klart kan du gå runt och insupa atmosfären i utställningshallen och göra dig redo för den stora dagen. Vi kommer också se till att du får din entrébricka som ger dig tillträde till vår mingelmiddag (och alla som deltagit på dem vet att de är legendariska).

Vill du ha information om att ingå sponsorskap med oss, kontakta vårt fantastiska säljteam.

Den lite tråkigare finstilta delen: vi kommer fakturera dig sex (6) månader innan Expot eller, som allra senast, när bokningen är konfirmerad. Betalningen skall vara Evertiq tillhanda senast tio (10) dagar efter mottagandet av fakturan.

Boka din plats

Bokat
Tillgängligt


Vi börjar från början; vem är du? Fyll i formuläret nedan och låt vårt adminsystem sköta resten. Har du hittat det perfekta bordet, men det är gråmarkerat? Järnspikar! Någon annan hade samma idé och var lite snabbare än du. Förhoppningsvis kan du hitta ett lika bra bord som fortfarande är grönt. Så! Nu är du (nästan) klar.

Tryck på ‘Skicka’ och vi kommer se till att ett bekräftelsemail landar i din inkorg inom kort!

 


Bokningsregler
Evertiq Expo Events arrangeras av Evertiq New Media AB (“Evertiq”), Box 63, SE-178 21 Ekerö, Sverige, Org.nr 556582-2714.

Bokningen är fullbordad när den har blivit accepterad eller nekad av Evertiq. Om bokningen är accepterad så har ett bindande avtal slutits med Evertiq för Evertiq Expos produkter. Detta kommer att bekräftas skriftligen från Evertiq.

Avbokning

Er medverkan kan avbokas utan kostnad om avbokningen görs mer än sex (6) månader innan Expot. Om avbokningen sker 3-6 månader innan Expot debiteras 50% av det totala beloppet. Om avbokningen sker mindre än tre (3) månader innan Expot debiteras 100% av det totala beloppet.

Er bokning kan avbokas kostnadsfritt – oavsett tidpunkt innan Expot – om avbokningen sker inom tio (10) dagar efter mottagandet av bekräftelsemailet.

Avbokningar måste ske skriftligen.
Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09