/
/
/
/

Generella frågor

Var ska vi parkera?
Vi vill att Evertiq Expo ska vara lättillgängligt och de flesta deltagare kommer med bil. Detta sätter ett högt tryck på parkeringsplatser. Därför finns det finns ett parkeringshus i direkt anslutning till Svenska Mässan.

Hur fungerar det med fika?
Fika ingår utan kostnad för både utställare och besökare.

Dryck och tilltugg dukas alltid fram i TEC-området, på olika platser. Vill ni köpa något utöver det får ni bekosta det själva.

Hjälper ni till med hotellbokningar?
Vi bokar inga rum åt er om inte speciell överenskommelse gjorts. Dock samarbetar vi med hotellet och bokningar kan göras till rabatterade priser genom att ni själva tar kontakt med dem. Här finns mer information.

Det har förekommit att våra kunder blir uppringda av tredjepartsaktörer som påstår sig kunna boka rum år er. Detta är i största mån en bluff. Se alltid till att boka direkt med hotellet.

Finns tillgång till Wi-Fi?
Ja Wi-Fi finns tillgängligt för samtliga deltagare. Kontakta receptionen för mer info.

Var finns garderoben?
Garderoben finns i stora hallen utanför Evertiq Expo. Vi rekommenderar er dock att aldrig lämna några värdesaker där.

Hur går vi tillväga om vi vill hålla ett tekniskt föredrag?
Evertiq bjuder in företag att lämna tekniska presentationer. Skicka in ditt material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) tillsammans med en kort talarbiografi till .

Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, eventuellt bild, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.

Vi uppskattar att du är intresserad av att hålla en presentation, men vi kan tyvärr inte garantera en plats i programmet.

Besökare

Vad kostar det att besöka Evertiq Expo?
Ert besök är kostnadsfritt. Men för att vi ska kunna upprätthålla en hög nivå av service och erbjuda tilltugg under dagen vill vi att ni registrerar er här.

Hur får jag ut mitt besökskort?
Det bästa sättet är att du registrerar dig i förväg här. Då har vi förberett ett besökskort till dig som du får när du kommer till receptionen vid ankomst. Har du inte registrerat dig tidigare, görs det på plats istället. Lämna över ditt visitkort så ordnar vi ett besökskort till dig.

Måste jag vara där hela dagen eller kan jag komma på bara ett par timmar?
Du är välkommen att besöka Evertiq Expo när det passar dig bäst och stanna så länge du önskar. Är du intresserad av någon/några av föredragen på scenen, kan du förstås planera din ankomst efter det.

Vad gör jag om jag får förhinder?
Skulle du få förhinder och ej kan närvara, ber vi er att meddela oss genom att skicka ett e-post till .

Utställare

Vad behöver vi, som utställare, ta med oss?
Ni får tillgång till en yta på 2 x 1,2 meter och vi tillhandahåller bord till samtliga utställare. Ni ansvarar för att ta med rollups, produkter eller material ni vill visa upp.

Finns dukar att tillgå?
Ja. Vita dukar ingår till varje bord. Detta är specifikt för just Evertiq Expo i Göteborg.

Finns eluttag vid varje bord?
Ja. Varje bord är försett med ett eluttag. Vet ni redan nu att ni är i behov av fler eluttag, ta med extra grenuttag.

Vilka hålltider gäller för detta expo?
Registreringen av utställare sker mellan kl. 16:00 – 18:00 dagen före expot. Ni får tillgång till er plats senast kl. 17:00. För hålltider under expo-dagen, hänvisar vi till programmet eller i foldern ni får på plats.

Hur går välkomstmiddagen till och var anmäler vi oss?
Evertiq arrangerar en kostnadsfri välkomstmiddag som brukar gå i temat BBQ kvällen innan Evertiq Expo. Detta för att på ett informellt och trevligt sätt lära känna varandra och kunna ladda upp för ett lyckad expo dagen efter. Middagen kommer att äga rum i restaurangen i anslutning till expohallen.

Evertiq skickar ut e-post i god tid före expot till ert företags kontaktperson där vi önskar få information om vilka som kommer att deltaga från er under expot samt middagen. Annars kan ni också anmäla er till välkomstmiddagen genom att kontakta oss på .

Vart skickar jag material?
Använd följande adress om du behöver skicka något material i förväg:

Kommer inom kort

Finns det någon QR-kod för besökarna?
Ja, QR-koden på badgerna innehåller följande data:
· Namn
· Företag
· E-post
Om du inte har någon QR-läsare rekommenderar vi Qrafter Pro för iOS, eller QR Droid Code Scanner för Android. Med dessa kan du enkelt samla in och skicka vidare dina inscannade kontakter från eventet.

Hur och var kan jag lämna feedback?
Vi tar tacksam emot feedback från dig. Strax efter mässan kommer vi att sända ut e-post till er kontaktperson med länk till en undersökning. Du kan också skicka e-post till .

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09