• /
 • /

Evertiq Expo är så mycket mer än bara ett vanligt event

Tänk er utställningar, tekniska seminarier, presentationer och en Start-Up-Corner för nya talanger – allt ihopkokat till ett rafflande Expo! Här kan du knyta nya kontakter som i bästa fall kan ta dig och ditt företag till nya höjder, om inte är det ändå ett ypperligt tillfälle att prata med potentiella nya leverantörer och tillverkare. Missa inte detta och anmäl dig idag! Oroa dig inte, vi vet att det kan vara svårt att komma ihåg allt så vi kommer påminna dig via mail några dagar innan Expon går av stapeln.

Evertiq Expo Göteborg - Svenska Mässan - 09 december 2020

Vi på Evertiq är inte heller ensamma på detta äventyr. Våra Evertiq Expos kan inte genomföras utan våra utställare och sponsorer. För att få reda på mer om ni kan ställa ut på Expot eller kanske slänga ett öga på vad du behöver göra för att ingå sponsorskap med oss, kontakta vårt fantastiska säljteam. Vi är också säkra på att du inte vill missa våra oslagbara mingelmiddagar enbart för utställare och sponsorer. Sitter du på en cool ny produkt och vill berätta mer om den? Kontakta våra journalister, de vill alltid intervjua personer med häftiga idéer som kommer forma vår sam- och framtid. Vi kommer självklart att promota Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid - men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Videon, inspelad under Evertiq Expo Warsawa 2018, illustrerar vårat utställningskoncept.
Göteborgssregionen är en av de mest attraktiva i Sverige för leverantörer av elektronikproduktion, komponenter, mönsterkort och övrig utrustning. I denna region finns bland annat följande intressanta industrier, företag och institutioner:
 • Automotive och bilindustri, Volvo Cars, Volvo Penta, Volvo Truck, SKF, CPAC Systems.
 • Radio och Kommunikationsutveckling: Ericsson, RUAG. SAAB Electronic Defence Systems.
 • Högskola med elektronikutbildningar, Chalmers Tekniska Högskola.
 • Chalmers Ventures, företagsinkubator med många spännande start-ups.
Det har under decennier arrangerats elektronikmässor på Svenska Mässan i Göteborg. Detta gör platsen till ett naturligt val för Evertiq Expo. Många känner till platsen, den är lätt att hitta till, och det finns goda kommunikationer dit samt ordentligt med parkeringsplatser.

Loggor, banners etc

Partners

Vi samarbetar med Business Region Göteborg. Det innebär att vi når ut med Evertiq Expo Göteborg till medlemmar i nätverken Microwave Road, Great, och Elektronikindustriföreningen i Göteborg.
Evertiq Expo arrangeras av Evertiq New Media AB, företaget bakom Evertiq - ett globalt nätverk av nyhetssiter inom elektronikkonstruktion och produktion.

COVID-19 UPDATEEvertiq is monitoring the situation closely and with the safety of others as our top priority.

Due to the current pandemic caused by the COVID-19 virus, we have taken precautionary measures and postponed all our Expos to new dates later this year:
 • NEW DATE: Tampere – 03 September
 • Krakow – 24 September
 • Lund –01 October
 • NEW DATE: Warszawa – 01 December
 • NEW DATE: Gothenburg – 09 December
 • Berlin – 11 February 2021
Safety measures from our side - in close cooperation with authorities in the respective countries - have been considered and introduced.

More up-to-date information can be found on the website of the WHO.

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Johan Björklund
+46 73 066 64 60
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09