• /
 • /

Allmän information

Har du bestämt dig för att följa med på äventyret som är Evertiq Expo Göteborg 2020? Fantastiskt! Då detta inte är en vanlig te-bjudning har vi ordnat ett paket med allt ni som utställare behöver.
 • Utställningsyta 200 cm x 120 cm
 • Utställarbord (Frivilligt)
 • Vit bordsduk och eluttag 220 V
 • Tillgång till alla presentationer
 • Lunch under Expot
 • Upp till 4 platser till Networking Dinner kvällen innan Expot
Okej, men hur ser detta ut i praktiken? Du kommer få slanta up 17 000 SEK + moms för bordet, men vinsten är ovärderlig. Packa ihop det du behöver för att just din monter ska bli en succé; komponenter, prylar, godis, utställningsmaterial, roll-ups + väldigt peppade utställare - vad ni känner för! Bokar ni mer än en monter kan ni visa ännu större och coolare material. Varför inte ta med en Smart Car eller en jätterobot, det kommer garanterat ingen att glömma!
Din utställningsyta kommer att vara redo när du anländer. När allt är klart kan du gå runt och insupa atmosfären i utställningshallen och göra dig redo för den stora dagen. Vi kommer också se till att du får din entrébricka som ger dig tillträde till vår mingelmiddag (och alla som deltagit på dem vet att de är legendariska).

Den lite tråkigare finstilta delen: vi kommer fakturera dig sex (6) månader innan Expot eller, som allra senast, när bokningen är konfirmerad. Betalningen skall vara Evertiq tillhanda senast tio (10) dagar efter mottagandet av fakturan.

Boka din plats

Bokat
Tillgängligt
Vi börjar från början; vem är du? Fyll i formuläret nedan och låt vårt adminsystem sköta resten. Har du hittat det perfekta bordet, men det är gråmarkerat? Järnspikar! Någon annan hade samma idé och var lite snabbare än du. Förhoppningsvis kan du hitta ett lika bra bord som fortfarande är grönt. Så! Nu är du (nästan) klar. Tryck på ‘Skicka’ och vi kommer se till att ett bekräftelsemail landar i din inkorg inom kort!
 

Loggor, banners för nedladdning

Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

COVID-19 UPDATEEvertiq is monitoring the situation closely and with the safety of others as our top priority.

Due to the current pandemic caused by the COVID-19 virus, we have taken precautionary measures and postponed all our Expos to new dates later this year:
 • NEW DATE: Tampere – 03 September
 • Krakow – 24 September
 • Lund –01 October
 • NEW DATE: Warszawa – 01 December
 • NEW DATE: Gothenburg – 09 December
 • Berlin – 11 February 2021
Safety measures from our side - in close cooperation with authorities in the respective countries - have been considered and introduced.

More up-to-date information can be found on the website of the WHO.

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Johan Björklund
+46 73 066 64 60
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09