• /

Vägbeskrivning

Så, hur hittar du hit? Från Göteborgs Centralstation Med buss Det finns spårvagnar – linje 2, 4, 13 – och buss – Röd Express - som tar dig på en trevlig 10 minuters sightseeingtur genom Göteborg till Svenska Mässan. Tidtabell och mer information här.
  • Linje 2 mot Mölndal — hållplats Korsvägen (+ en 2 minuters promenad till Svenska Mässan)
  • Linje 4 mot Mölndal — hållplats Korsvägen (+ en 2 minuters promenad till Svenska Mässan)
  • Linje 13 mot Sahlgrenska — hållplats Korsvägen (+ en 2 minuters promenad till Svenska Mässan)
  • Buss Röd Express mot Önneröd – hållplats Korsvägen (+ en 2 minuters promenad till Svenska Mässan)
Med taxi Resan till Svenska Mässan med taxi tar ca 7 minuter. Taxi Göteborg: +46-31-650-000
Från Landvetter flygplats Med bil Du kan använda dig av Google Maps eller annan tjänst för att hitta till Svenska Mässan. Med taxi Resan till Svenska Mässan med taxi tar ca 15 minuter. Taxi Göteborg: +46-31-650-000

Boende

Ett antal rum finns förbokade för de utställare som önskar bo på Hotell Gothia Towers, som ligger i direkt anslutning till Svenska Mässan. Boka rum på Gothia Towers här Bokningskod: EVE130520 Gothia Towers Mässans gata 24 SE 402 26 Göteborg Telefon: 031-7508810 Email:

Parkering

För Parkering rekommenderar vi P-Hus Focushuset, som ligger i anslutning till Svenska Mässan.

Plats

Svenska Mässan Mässans Gata/Korsvägen 412 94 Göteborg
Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork