• /
 • /

Call for Papers

Våra talare är alla experter inom sina områden. Få grepp om helhetsbilden, trender inom industrin eller fördjupa dig i framväxande teknologier. Samtliga presentationer i programmet är kostnadsfria när du anmäler dig till Evertiq Expo Göteborg 2020. Sittplatserna är onumrerade - först till kvarn gäller. Är det någon presentation du verkligen vill se rekommenderar vi att du är på plats i tid. Just nu jobbar vi för fullt med att sätta ihop ett program som både informerar och inspirerar. Men vi är inte redo för allmänheten att kika på det riktigt ännu. Vill ni vara med som talare ber vi er att skicka in er tekniska presentation för Expo i Göteborg. Material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) som inkommer innan den 28 agusti 2020 kommer att övervägas. Vi kan dock inte garantera medverkan. Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.
 • 09:30 - 10:00
  Design for Regulatory
  Marcus EK - Key Account Manager - Norautron AB
  Som kontraktstillverkare har man en betydande roll för att produkter med regulatoriska krav blir riktigt tillverkade. Det finns genom detta också mycket erfarenhet och kunskap att hämta hos tillverkarna, som kan hjälpa produktutvecklare att komma fram till en slutprodukt på ett säkert och snabbt sätt. Lyssna på när Marcus Ek delar med sig av sina erfarenheter samlade under många års arbete i elektronikindustrin. De senaste tolv som KAM med fokus på att stötta produktutveckling och design av produkter med inriktning på regulatoriska krav och hög grad av producerbarhet. Marcus Ek är Key Account Manager på Norautron AB med erfarenhet av elektroniktillverkning och affärsutveckling sedan 1990 då han började som komponenttekniker på Teli Företagssystem i Vänersborg. Där tillverkades digitala telesystem på licens från Ericsson och Northern Telecom fram till 1993. Elektronikverksamheten övergick sedan till ElektronikPartner i Vänersborg, som sedan blev Norautron AB 2008.
 • 11:00 - 11:30
  TBA
  Christian Sahlen - ACTIA
  TBA
 • 11:45 - 12:15
  Using JTAG/Boundary-Scan in Manufacturing
  Mick Austin - JTAG technologies
  TBA
 • 12:30 - 13:00
  TBA
  Farnell
 • 13:15 - 13:45
  Electronics production and Industry 4.0
  Business Region Göteborg
 • 14:00 - 14:30
  Smarta Fabriker
  Johan Bengtsson - GTC
  Göteborgs Tekniska College är ett utbildningsföretag som bedriver teknisk utbildning och projekt i samverkan med näringslivet. Under seminariet kommer de att berätta om några olika projekt inom digitalisering de har tex Smarta Fabriker och edig. De kommer även lyfta och berätta om de möjligheter, tex kompentensutveckling, som erbjuds de företag som är samverkanspartner till Göteborgs Tekniska College.
Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

COVID-19 UPDATEEvertiq is monitoring the situation closely and with the safety of others as our top priority.

Due to the current pandemic caused by the COVID-19 virus, we have taken precautionary measures and postponed all our Expos to new dates later this year:
 • NEW DATE: Tampere – 03 September
 • Krakow – 24 September
 • Lund –01 October
 • NEW DATE: Warszawa – 01 December
 • NEW DATE: Gothenburg – 09 December
 • Berlin – 11 February 2021
Safety measures from our side - in close cooperation with authorities in the respective countries - have been considered and introduced.

More up-to-date information can be found on the website of the WHO.

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Johan Björklund
+46 73 066 64 60
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09