• /

Program

Våra talare är alla experter inom sina områden. Få grepp om helhetsbilden, trender inom industrin eller fördjupa dig i framväxande teknologier. Samtliga presentationer i programmet är kostnadsfria när du anmäler dig till Evertiq Expo Göteborg 2020. Sittplatserna är onumrerade - först till kvarn gäller. Är det någon presentation du verkligen vill se rekommenderar vi att du är på plats i tid.

    Call for Papers

    Vill ni vara med som talare ber vi er att skicka in er tekniska presentation för Expo i Göteborg. Material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) som inkommer innan den 28 februari 2020 kommer att övervägas. Vi kan dock inte garantera medverkan. Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.
    Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

    #ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork