• /
  • /

Call for Papers

Våra talare är alla experter inom sina områden. Få grepp om helhetsbilden, trender inom industrin eller fördjupa dig i framväxande teknologier. Samtliga presentationer i programmet är kostnadsfria när du anmäler dig till Evertiq Expo Göteborg 2020. Sittplatserna är onumrerade - först till kvarn gäller. Är det någon presentation du verkligen vill se rekommenderar vi att du är på plats i tid. Just nu jobbar vi för fullt med att sätta ihop ett program som både informerar och inspirerar. Men vi är inte redo för allmänheten att kika på det riktigt ännu. Vill ni vara med som talare ber vi er att skicka in er tekniska presentation för Expo i Göteborg. Material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) som inkommer innan den 28 februari 2020 kommer att övervägas. Vi kan dock inte garantera medverkan. Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.
  • 09:30 - 10:00
    Design for Regulatory
    Marcus EK - Key Account Manager - Norautron AB
    Hur man framgångsrikt utvecklar och tillverkar en elektronikprodukt med regulatoriska krav – ur ett tillverkarperspektiv.
Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Fais Piroe
+31-681459064
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09