• /
  • /

Anmälan

Vi vet att våra Expos är spännande, informativa och helt enkelt jättecoola. Det är ju trots allt därför vi arrangerar dem! Evertiq Expo Göteborg 2020 kommer bli precis lika oslagbart som tidigare år. Dock är vi medvetna om att vi är en smula partiska, så lita inte blint på oss, lyssna på vad andra har att säga! Din entrébricka ger dig inte bara tillgång till hela utställningen, utan också alla presentationer i programmet. Om du vill vara delaktig i detta skulle vi vilja veta vem du är. Fyll i formuläret nedan – fält markerade med asterisk är obligatoriska – så fixar vårt adminsystem resten. Tryck på ‘Skicka’ så ser vi till att ett bekräftelsemail landar i din inkorg inom kort! Vi kommer självklart att skicka ut ett påminnelsemail med din personliga QR-kod ett par dagar innan Expon. Känner du att detta är ett ypperligt tillfälle att ha lite team building? Formuläret låter dig registrera så många kollegor, vänner och fiender du vill, hjälp dem att lägga vantarna på en entrébricka idag! 

Hallplan

Bokat
Tillgängligt

Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoGOT — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

COVID-19 UPDATEEvertiq is monitoring the situation closely and with the safety of others as our top priority.

Due to the current pandemic caused by the COVID-19 virus, we have taken precautionary measures and postponed all our Expos to new dates later this year:
  • NEW DATE: Tampere – 03 September
  • Krakow – 24 September
  • Lund –01 October
  • NEW DATE: Warszawa – 01 December
  • NEW DATE: Gothenburg – 09 December
  • Berlin – 11 February 2021
Safety measures from our side - in close cooperation with authorities in the respective countries - have been considered and introduced.

More up-to-date information can be found on the website of the WHO.

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Johan Björklund
+46 73 066 64 60
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09