• /

Årets händelse för västsveriges Elektronikindustri

För dig som jobbar med konstruktion och inköp av elektronik. Välkommen till Evertiq Expo Göteborg. Svenska Mässan - 13 september 2021- 09:00-16:00.

Anmäl dig här!

Videon illustrerar vårt utställningskoncept.
Göteborgssregionen är en av de mest attraktiva i Sverige för leverantörer av elektronikproduktion, komponenter, mönsterkort och övrig utrustning. I denna region finns bland annat följande intressanta industrier, företag och institutioner:
  • Automotive och bilindustri, Volvo Cars, Volvo Penta, Volvo Truck, SKF, CPAC Systems.
  • Radio och Kommunikationsutveckling: Ericsson, RUAG. SAAB Electronic Defence Systems.
  • Högskola med elektronikutbildningar, Chalmers Tekniska Högskola.
  • Chalmers Ventures, företagsinkubator med många spännande start-ups.
Det har under decennier arrangerats elektronikmässor på Svenska Mässan i Göteborg. Detta gör platsen till ett naturligt val för Evertiq Expo. Många känner till platsen, den är lätt att hitta till, och det finns goda kommunikationer dit samt ordentligt med parkeringsplatser.
Vi marknadsför Evertiq Expo i sociala medier. Använd någon av dessa taggar:

#Evertiq — #EvertiqExpo

Partners

Vi samarbetar med Business Region Göteborg. Det innebär att vi når ut med Evertiq Expo Göteborg till medlemmar i nätverken Microwave Road, Great, och Elektronikindustriföreningen i Göteborg.
Evertiq Expo arrangeras av Evertiq New Media AB, företaget bakom Evertiq - ett globalt nätverk av nyhetssiter inom elektronikkonstruktion och produktion.

COVID-19 UPDATEDue to the current COVID-19 pandemic, Evertiq has taken precautionary measures and postponed all Expos to new dates. Evertiq is monitoring the situation closely.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Johan Björklund
+46 73 066 64 60
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09