• /
Våra talare är alla experter inom sina områden. Få grepp om helhetsbilden, trender inom industrin eller fördjupa dig i framväxande teknologier. Samtliga presentationer i programmet är kostnadsfria när du anmäler dig. Vill ni vara med som talare ber vi er att skicka in er presentation. Material i form av en sammanfattning på 100 – 150 ord kommer att övervägas. Vi kan dock inte garantera medverkan. Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post. Skicka ditt material till .
 • 08:50 - 09:20
  iREL4.0 Intelligent Reliability 4.0
  Klas Brinkefeldst - RISE IVF
  iREL4.0 Intelligent Reliability 4.0 lett av Infineon, budget 110 M€, Ett otal industricase som genomlyses och där målet är att minska felutfall i alla led, från produktion till användning och dessutom kunna prediktera livstiden i fält för individuella komponenter. Klas leder Svenska konsortiet som jobbar med kraftelektronik.
 • 09:30 - 10:00
  Design for Regulatory
  Marcus EK - Key Account Manager - Norautron AB
  Som kontraktstillverkare har man en betydande roll för att produkter med regulatoriska krav blir riktigt tillverkade. Det finns genom detta också mycket erfarenhet och kunskap att hämta hos tillverkarna, som kan hjälpa produktutvecklare att komma fram till en slutprodukt på ett säkert och snabbt sätt. Lyssna på när Marcus Ek delar med sig av sina erfarenheter samlade under många års arbete i elektronikindustrin. De senaste tolv som KAM med fokus på att stötta produktutveckling och design av produkter med inriktning på regulatoriska krav och hög grad av producerbarhet. Marcus Ek är Key Account Manager på Norautron AB med erfarenhet av elektroniktillverkning och affärsutveckling sedan 1990 då han började som komponenttekniker på Teli Företagssystem i Vänersborg. Där tillverkades digitala telesystem på licens från Ericsson och Northern Telecom fram till 1993. Elektronikverksamheten övergick sedan till ElektronikPartner i Vänersborg, som sedan blev Norautron AB 2008.
 • 11:00 - 11:30
  Vevstart till uppkopplade bilar
  Christian Sahlen - ACTIA
  Det blir en teknikresa där vi startar 1928 med den första allra första Volvobilen och tar oss med ett teknikperspektiv fram till dagens självkörande bilar.
 • 12:30 - 13:00
  TBA
  Farnell
 • 13:15 - 13:45
  Första kartläggning av Västsveriges Industri 4.0-ekosystem
  Erik-Wilhelm Graef Behm - Business Region Göteborg
  Industri 4.0 driver industriutvecklingen och i Västsverige och Göteborg har vi många produktions- och tillverkningsföretag som har avancerat i implementeringen. Välkommen till ett webbinarium där vi presenterar den första kartläggningen av regionens Industri 4.0-ekosystem, som bland annat illustrerar var och hur detta nästa steg i den industriella utveckligen implementeras.
 • 14:00 - 14:30
  Kompetensutveckling industriell digitalisering
  Johan Bengtsson - GTC
  Göteborgs Tekniska College är ett utbildningsföretag som bedriver teknisk utbildning och projekt i samverkan med näringslivet. Under seminariet kommer de att berätta om några olika projekt inom digitalisering de har tex Smarta Fabriker och edig. De kommer även lyfta och berätta om de möjligheter, tex kompentensutveckling, som erbjuds de företag som är samverkanspartner till Göteborgs Tekniska College.
 • 14:45 - 15:15
  FA4.0 Failure Analysis 4.0
  Dag Andersson - RISE IVF
  Lett av Infineon, om automatiserad felsökning och analys. Både utveckling av testhårdvara och algoritmer. Vi jobbar med högupplösande röntgen.

COVID-19 UPDATEDue to the current COVID-19 pandemic, Evertiq has taken precautionary measures and postponed all Expos to new dates. Evertiq is monitoring the situation closely.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Försäljning
Johan Björklund
+46 73 066 64 60
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09