• /
  • /

Evertiq Expo är så mycket mer än bara ett vanligt event
Tänk er utställningar, tekniska seminarier, presentationer och en Start-Up-Corner för nya talanger – allt ihopkokat till ett rafflande Expo! Här kan du knyta nya kontakter som i bästa fall kan ta dig och ditt företag till nya höjder, om inte är det ändå ett ypperligt tillfälle att prata med potentiella nya leverantörer och tillverkare. Missa inte detta och anmäl dig idag! Oroa dig inte, vi vet att det kan vara svårt att komma ihåg allt så vi kommer påminna dig via mail några dagar innan Expon går av stapeln.


Evertiq Expo Linköping - Saab Arena - 8 maj 2019


Vi på Evertiq är inte heller ensamma på detta äventyr. Våra Evertiq Expos kan inte genomföras utan våra utställare och sponsorer. För att få reda på mer om ni kan ställa ut på Expot eller kanske slänga ett öga på vad du behöver göra för att ingå sponsorskap med oss, kontakta vårt fantastiska säljteam. Vi är också säkra på att du inte vill missa våra oslagbara mingelmiddagar enbart för utställare och sponsorer.

Sitter du på en cool ny produkt och vill berätta mer om den? Kontakta våra journalister, de vill alltid intervjua personer med häftiga idéer som kommer forma vår sam- och framtid.

Vi kommer självklart att promota Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid - men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Göteborg och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoLIN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Videon, inspelad under Evertiq Expo Warsawa 2018, illustrerar vårat utställningskoncept.

Varför Linköping?

Linköpingsregionen är en av de mest attraktiva i Sverige för leverantörer av elektronikproduktion, komponenter, mönsterkort och övrig utrustning. I denna region finns bland annat följande intressanta industrier, företag och institutioner:
  • Civil och militär flytillverkning, Saab, CybAero
  • Kontraktstillverkning av elektronik, Flex, Rimaster, Scanfil, HANZA
  • Automotivetillverkning: Autoliv Electronics
  • Radio och Kommunikationsutveckling: Ericsson, Faktum Electronics, Sectra, Wicer Technology
  • Högskola med elektronikutbildningar, Mjärdevi Science Park
  • Många start-up företag i behov av elektronikproduktion- och tjänster.
Evertiq Expo arrangeras av Evertiq New Media AB, företaget bakom Evertiq - ett globalt nätverk av nyhetssiter inom elektronikkonstruktion och produktion.

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09