• /
  • /

Generell information

Kan Evertiq hjälpa mig att boka hotell? Nej. Vi samarbetar dock med Scandic Linköping City och har ordnat rum till rabatterade priser. Boka dessa via hotellets hemsida eller via telefon. Klicka här för mer information. Vi samarbetar INTE med agenturer eller andra företag när det kommer till hotellbokningar. Var kan jag parkera bilen? Det finns stora parkeringsplatser utanför Saab Arena. Mer info och karta här! Finns det ett säkert ställe att förvara mina ytterkläder och bagage? Ett kapprum finns i mitten av arenan. Finns Wi-Fi tillgängligt? Ja. Information om namn och lösenord finner du på infobladet i Evertiq Expos reception. Vilken information finns i QR-koderna? QR-koden innehåller följande information:
  • Namn
  • Företag
  • Email-adress
Var kan jag lämna synpunkter gällande Expon? Alla deltagare kommer få en enkät skickade till sig ett par dagar efter Evertiq Expo. Om du har synpunkter eller feedback så ber vi er att att fylla i den så att vi kan bättra oss. Jag vill hålla en presentation! Vem kontaktar jag för att detta ska bli verklighet? Vänligen att skicka en sammanfattning (100 – 150 ord) tillsammans med en kort talarbiografi till vår programansvarige med ämnesraden: "Evertiq Expo Linköping 2021 Call for Papers". Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.

Besökare

Hur mycket kostar entrén till Expon? Att besöka Evertiq Expo är helt gratis! Men, eftersom det är en stor administativ apparat att arrangera så ber vi dig att registrera ditt deltagande här. QR-koden du får i ditt bekräftelsemail tar dig direkt till Fast-Track-kön där du hämtar ut din entrébricka. Jag är student och vill besöka Expot. Är det OK? Studenter med elektronikintresse är välkomna efter 14:00. Måste jag stanna hela dagen? Evertiq Expo pågår mellan 09:00 – 16:00. Planera ditt besök så att du hinner med att se de presentationer du är intresserad av. Jag måste tyvärr avboka mitt deltagande. Vad gör jag nu? Skicka ett mail till Expo Support så avbokar vi dig.

Utställare

Vad behöver jag ha med mig? Packa ihop det du behöver för att just ditt bord ska bli en succé; komponenter, prylar, godis, utställningsmaterial och roll-ups. Din utställningsyta kommer att vara redo när du anländer. Jag vill att mitt bord ska vara utrustad med en fin duk, går det att ordna? Alla bord kommer vara klädda i vita dukar när du anländer. Jag behöver ett eluttag till mitt bord, finns det? Alla bord är utrustade med ett vanligt eluttag. Jag vill inte ha ett bord på Expot, går det? Självklart! Notera detta i bokningen så ser vi till att ytan är tom för ert eget utställningsmaterial. När kan jag börja förbereda min utställning? Utställarregistreringen är öppen 15:00 – 18:00 och du kommer ha tillgång till ditt bord mellan 16:00 – 18:30 den 27 januari 2021. Du är sedan välkommen från 08:30 den 28 januari 2021. Saab Arena och Evertiq Expo Linköping öppnar dörrarna för besökare 09:00. Mingelmiddag!? Hur blir jag inbjuden till årets event? Alla utställare och talare är inbjudna till vår mingelmiddag! Notera detta när du registrerar dig eller skicka ett mail till Expo Support. Jag kommer inte kunna få med mig alla saker jag ska visa under Expot i mitt handbagage. Kan jag skicka allt I förväg? Ja. Skicka till adressen nedan: Saab Arena Gumpekullavägen 1 582 78 Linköping Märk försändelser till och från med: "Evertiq Expo Linköping 2020". Evertiq tar inte ansvar för bortkommet eller skadat material.
Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Linköping och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoLIN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09