• /
 • /

Program

Våra talare är alla experter inom sina områden. Få grepp om helhetsbilden, trender inom industrin eller fördjupa dig i framväxande teknologier. Samtliga presentationer i programmet är kostnadsfria när du anmäler dig. Sittplatserna är onumrerade. Är det någon presentation du verkligen vill se rekommenderar vi att du är på plats i tid. Just nu jobbar vi med att sätta ihop ett program som både informerar och inspirerar. Vill ni vara med som talare ber vi er att skicka in er tekniska presentation. Material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) som inkommer innan den 1 november 2020 kommer att övervägas. Vi kan dock inte garantera medverkan. Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.
  Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Linköping och oss, med hjälp av taggarna nedan.

  #ExpoLIN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

  Evertiq kommenterar bluff-mejl

  Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

  Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

  Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

  Kontakt

  Försäljning
  Peter Lithander
  +46 70 377 99 50
  Programansvarig
  Anke Schröter
  +46 73 844 90 09
  Projektledare
  Henrik Björsell
  +46 70 371 90 09