• /
  • /

Anmälan

Din entrébricka ger dig inte bara tillgång till hela utställningen, utan också alla presentationer i programmet. Om du vill vara delaktig i detta skulle vi vilja veta vem du är. Fyll i formuläret nedan – fält markerade med asterisk är obligatoriska – så fixar vårt adminsystem resten. Tryck på ‘Skicka’ så ser vi till att ett bekräftelsemail landar i din inkorg inom kort! Vi kommer självklart att skicka ut ett påminnelsemail med din personliga QR-kod ett par dagar innan Expon. Känner du att detta är ett ypperligt tillfälle att ha lite team building? Formuläret låter dig registrera så många kollegor du vill. 

Hallplan

Bokat
Tillgängligt

Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Linköping och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoLIN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09