• /
  • /
  • /
  • /

Evertiq Expo är så mycket mer än bara ett vanligt event

Tänk er utställningar, tekniska seminarier, presentationer och en Start-Up-Corner för nya talanger – allt ihopkokat till ett rafflande Expo! Här kan du knyta nya kontakter som i bästa fall kan ta dig och ditt företag till nya höjder, om inte är det ändå ett ypperligt tillfälle att prata med potentiella nya leverantörer och tillverkare. Missa inte detta och anmäl dig idag! Oroa dig inte, vi vet att det kan vara svårt att komma ihåg allt så vi kommer påminna dig via mail några dagar innan Expon går av stapeln.

Evertiq Expo Lund - Medicon Village - 26 september 2019 - 09:00-16:00

Vi på Evertiq är inte heller ensamma på detta äventyr. Våra Evertiq Expos kan inte genomföras utan våra utställare och sponsorer. För att få reda på mer om ni kan ställa ut på Expot eller kanske slänga ett öga på vad du behöver göra för att ingå sponsorskap med oss, kontakta vårt fantastiska säljteam. Vi är också säkra på att du inte vill missa våra oslagbara mingelmiddagar enbart för utställare och sponsorer. Sitter du på en cool ny produkt och vill berätta mer om den? Kontakta våra journalister, de vill alltid intervjua personer med häftiga idéer som kommer forma vår sam- och framtid. Vi kommer självklart att promota Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid - men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Lund och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoLUN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Videon, inspelad under Evertiq Expo Warsawa 2018, illustrerar vårat utställningskoncept.

Varför Lund?

Ideon Science Park i Lund är Sveriges första forskningsby och hyser idag cirka 400 företag inom fyra fokusområden; smarta städer, framtidens transporter, smarta material och health tech. De första företagen flyttade in i september 1983. Ericsson Radio Systems startade mobilutveckling i området, vilket blev en ryggrad i områdets utveckling. Området är idag en av de mest attraktiva i Sverige för leverantörer av elektronikproduktion, komponenter, mönsterkort och övrig utrustning.
  • Smart Cities; Ericsson, Combain, Sensefarm, Sony and Bosch.
  • Future Transportation; Volvo Cars, LOGE, TerraNet, Bosch and Sigma Connectivity.
  • Health tech; AppInMed, BoneSupport, Tendo and Exini
  • Smart Materials; ESS, MAX IV, Lund University, Big Science Sweden, RISE, Dassault Systems, Serstech
Medicon Village Science Park bildades 2012 när Astra Zeneca flyttade ut ur sina lokaler. Nu, 7 år senare, består byn av fler än 140 medlemsorganisationer med drygt 1800 medarbetare. En stor del är Lunds universitet med över 200 cancerforskare och andra MedTech företag.
Evertiq Expo - arrangeras av Evertiq New Media AB, företaget bakom Evertiq - ett globalt nätverk av nyhetssiter inom elektronikkonstruktion och produktion.

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som hr cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09