• /
  • /
  • /
  • /

Årets händelse för Sydsveriges Elektronikindustri

För dig som jobbar med konstruktion och inköp av elektronik. Välkommen till Evertiq Expo Lund. Medicon Village - 26 september 2019 - 09:00-16:00.

Anmäl dig här!

Videon illustrerar vårt utställningskoncept.
Ideon Science Park i Lund är Sveriges första forskningsby och hyser idag cirka 400 företag inom fyra fokusområden; smarta städer, framtidens transporter, smarta material och health tech. De första företagen flyttade in i september 1983. Ericsson Radio Systems startade mobilutveckling i området, vilket blev en ryggrad i områdets utveckling. Området är idag en av de mest attraktiva i Sverige inom elektronikkonstruktion- och produktion.
  • Smart Cities; Ericsson, Combain, Sensefarm, Sony and Bosch.
  • Future Transportation; Volvo Cars, LOGE, TerraNet, Bosch and Sigma Connectivity.
  • Health tech; AppInMed, BoneSupport, Tendo and Exini
  • Smart Materials; ESS, MAX IV, Lund University, Big Science Sweden, RISE, Dassault Systems, Serstech
Medicon Village Science Park bildades 2012 när Astra Zeneca flyttade ut ur sina lokaler. Idag består byn av fler än 140 medlemsorganisationer med drygt 1800 medarbetare. En stor del är Lunds universitet med över 200 cancerforskare och andra MedTech företag.
Vi marknadsför Evertiq Expo – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande på Evertiq Expo med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoLUN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq Expo - arrangeras av Evertiq New Media AB, företaget bakom Evertiq - ett globalt nätverk av nyhetssiter inom elektronikkonstruktion och produktion.

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som har cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09