• /
  • /
  • /
  • /

Evertiq Expo Àr sÄ mycket mer Àn bara ett vanligt event

TĂ€nk er utstĂ€llningar, tekniska seminarier, presentationer och en Start-Up-Corner för nya talanger – allt ihopkokat till ett rafflande Expo! HĂ€r kan du knyta nya kontakter som i bĂ€sta fall kan ta dig och ditt företag till nya höjder, om inte Ă€r det Ă€ndĂ„ ett ypperligt tillfĂ€lle att prata med potentiella nya leverantörer och tillverkare. Missa inte detta och anmĂ€l dig idag! Oroa dig inte, vi vet att det kan vara svĂ„rt att komma ihĂ„g allt sĂ„ vi kommer pĂ„minna dig via mail nĂ„gra dagar innan Expon gĂ„r av stapeln.

Evertiq Expo Lund - Medicon Village - 26 september 2019 - 09:00-16:00

Vi pĂ„ Evertiq Ă€r inte heller ensamma pĂ„ detta Ă€ventyr. VĂ„ra Evertiq Expos kan inte genomföras utan vĂ„ra utstĂ€llare och sponsorer. För att fĂ„ reda pĂ„ mer om ni kan stĂ€lla ut pĂ„ Expot eller kanske slĂ€nga ett öga pĂ„ vad du behöver göra för att ingĂ„ sponsorskap med oss, kontakta vĂ„rt fantastiska sĂ€ljteam. Vi Ă€r ocksĂ„ sĂ€kra pĂ„ att du inte vill missa vĂ„ra oslagbara mingelmiddagar enbart för utstĂ€llare och sponsorer. Sitter du pĂ„ en cool ny produkt och vill berĂ€tta mer om den? Kontakta vĂ„ra journalister, de vill alltid intervjua personer med hĂ€ftiga idĂ©er som kommer forma vĂ„r sam- och framtid. Vi kommer sjĂ€lvklart att promota Expot – och i förlĂ€ngningen er – i vĂ„ra sociala medier. Denna typ av varumĂ€rkesbyggnad kanske inte Ă€r det första som poppar upp i skallen nĂ€r du tĂ€nker pĂ„ elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid - men - den kommer definitivt att vara lĂ€ngre Ă€n om du gjorde allt sjĂ€lv. Lita pĂ„ oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Lund och oss, med hjĂ€lp av taggarna nedan.

#ExpoLUN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Videon, inspelad under Evertiq Expo Warsawa 2018, illustrerar vÄrat utstÀllningskoncept.

Varför Lund?

Ideon Science Park i Lund Àr Sveriges första forskningsby och hyser idag cirka 400 företag inom fyra fokusomrÄden; smarta stÀder, framtidens transporter, smarta material och health tech. De första företagen flyttade in i september 1983. Ericsson Radio Systems startade mobilutveckling i omrÄdet, vilket blev en ryggrad i omrÄdets utveckling. OmrÄdet Àr idag en av de mest attraktiva i Sverige för leverantörer av elektronikproduktion, komponenter, mönsterkort och övrig utrustning.
  • Smart Cities; Ericsson, Combain, Sensefarm, Sony and Bosch.
  • Future Transportation; Volvo Cars, LOGE, TerraNet, Bosch and Sigma Connectivity.
  • Health tech; AppInMed, BoneSupport, Tendo and Exini
  • Smart Materials; ESS, MAX IV, Lund University, Big Science Sweden, RISE, Dassault Systems, Serstech
Evertiq Expo - arrangeras av Evertiq New Media AB, företaget bakom Evertiq - ett globalt nÀtverk av nyhetssiter inom elektronikkonstruktion och produktion.

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Expo Support
Zarah Fager