• /
  • /
  • /
  • /

Program

VÄra talare Àr alla experter inom sina omrÄden. FÄ grepp om helhetsbilden, trender inom industrin eller fördjupa dig i framvÀxande teknologier.

Samtliga presentationer i programmet Ă€r kostnadsfria nĂ€r du anmĂ€ler dig till Evertiq Expo Lund 2019. Sittplatserna Ă€r onumrerade - först till kvarn gĂ€ller. Är det nĂ„gon presentation du verkligen vill se rekommenderar vi att du Ă€r pĂ„ plats i tid.

Just nu jobbar vi för fullt med att sÀtta ihop ett program som bÄde informerar och inspirerar. Men vi Àr inte redo för allmÀnheten att kika pÄ det riktigt Ànnu.

Vill ni vara med som talare ber vi er att skicka in er tekniska presentation för Expo i Lund. Material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) som inkommer innan den 1 juni 2019 kommer att övervĂ€gas. Vi kan dock inte garantera medverkan.

Materialet mÄste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktÀr samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör ocksÄ innehÄlla följande: presentatörens kontaktuppgifter, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.
Vi kommer sjĂ€lvklart att marknadsföra Expot – och i förlĂ€ngningen er – i vĂ„ra sociala medier. Denna typ av varumĂ€rkesbyggnad kanske inte Ă€r det första som poppar upp i skallen nĂ€r du tĂ€nker pĂ„ elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara lĂ€ngre Ă€n om du gjorde allt sjĂ€lv. Lita pĂ„ oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Lund och oss, med hjĂ€lp av taggarna nedan.

#ExpoLUN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Expo Support
Zarah Fager