Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehÄll frÄn Delta Nordic AB
DELTA NORDIC AB

DeltaNordic Academy bjuder kunderna pÄ kunskap

DeltaNordic satsar pÄ kunskapsöverföring till företagets internationella kunder inom ramen för DeltaNordic Academy.
Syftet Àr att dela med sig av viktig kunskap till företagets kunder men Àven kunskapsöverföring mellan DeltaNordics enheter i Sverige och Kina. I första fasen handlar det om de regulatoriska krav som gÀller vid export frÄn Sverige och Kina.

SkrÀddarsytt seminarium för Epiroc

Den 11-12 december arrangeras ett seminarium för Epiroc pĂ„ Conventum i Örebro. Seminariet Ă€r skrĂ€ddarsytt för Epiroc och gruvindustrin. Syftet Ă€r att upplysa om de regelverk som berör deras internationella verksamhet. Ett 30-tal personer frĂ„n Epiroc deltar vid seminariet. 
 
- Eftersom de flesta av vÄra kunder och i synnerhet Epiroc exporterar produkter bÄde frÄn Kina och frÄn Sverige till ett antal olika lÀnder Àr det ett omfattande regelverk de har att förhÄlla sig till. Det Àr en av anledningarna till att vi har startat DeltaNordic Academy, berÀttar Lars BÀckström, Sales Engineer pÄ DeltaNordic, som Àr med och leder seminarierna.

I mitten av september arrangerade DeltaNordic ett lyckat heldagsseminarium för Epiroc i Nanjing, Kina. Seminariet fokuserade pÄ maskincertifiering och teknikutbyte. 23 ingenjörer och medarbetare inom sourcing frÄn Epiroc i Nanjing deltog.

- Vi satsar pÄ DeltaNordic Academy eftersom vi behöver ett forum för att föra ut kunskap till vÄra kunder, sÀger Patrik Thelin, CMO pÄ DeltaNordic. Men Àven för erfarenhetsutbyte och kunskapsöverföring mellan vÄra enheter.

- Allt förÀndras snabbt och bland annat de regulatoriska kraven pÄverkas av vad som hÀnder pÄ den internationella politiska arenan. Blir det handelssanktioner eller andra restriktioner pÄverkar det med största sannolikhet regelverket kring exporten. DÄ mÄste bÄde vi och kunderna vara uppdaterade. Men det finns ocksÄ mÄnga andra omrÄden som ska ingÄ i DeltaNordic Academy, avslutar Patrik Thelin.

Stefan Spehar, CEO vid DeltaNordic China förelÀser för Epiroc-medarbetare.

Besök gÀrna vÄran hemsida hÀr www.deltanordicgroup.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2