Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 maj 2001

Lucent i Sverige på ny adress

Nu har det nya sverigekontoret hos Lucent Technologies invigts av USA ambassadör Lyndon L Olson Jr.
På ett år har Lucent Technologies i Sverige tredubblat antalet anställda, från 20 anställda första kvartalet år 2000 till 60 anställda idag. Under samma period har omsättningen ökat med 500 procent.
Bland de viktiga kunderna för Lucent Technologies i Sverige återfinns Telia IC, Teracom, Song Networks, Skanova med flera. För Telia IC bygger Lucent den transatlantiska kabeln som skall koppla samman Viking-nätet i Europa med Nordamerika.

- Lucent Technologies i Sverige har fördelen att kunna förena det lilla entreprenörsdrivna företagets flexibilitet och närhet till kunderna, med det stora företagets erfarenhetsbas, resurser för utveckling, finansiering och dess internationella nätverk. Lucent är idag marknadsledande på optiska stamnät och jag hyser därför stor tillförsikt för Lucents potential att fortsätta växa och vara en viktig aktör på den svenska marknaden. Inte minst ser jag en spännande utveckling inom mobilt Internet, säger Hans Rundberg, vd för Lucent Technologies i Sverige, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1