Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 08 maj 2001

DuPont stänger fabrik i Skottland

DuPont Photomasks, Inc. har nyligen meddelat att de, som en del av sin strukturplan, kommer att stänga sin fabrik i Hamilton, Skottland och flytta befintlig utrustning till de 10 fabriker som finns för tillverkning av fotomasker.
Strukturplanen är gjord för att snabba upp utveckling och tillverkning av avancerad fotomaskteknologi och höja kostnadseffektiviteten. Fabriken ska stängas den 31: a maj. Peter Kirlin, VD för DuPont Photomasks säger: "Vår Hamiltonfabrik byggdes för den snabbväxande halvledarmarknaden i England." "Men efter den byggts 1997 har flera av våra kunders planer på att bygga nya halvledarfabriker senarelagts eller stoppats helt." "Idag är den totala marknaden i England för fotomasker mindre än 10 % av det europeiska behovet." "Med detta faktum har vi sett att vi är mer kostnadseffektiva och kan serva våra europeiska kunder bättre från våra tre större fabriker i Tyskland och Frankrike." Källa Electronicsweb

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1