Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 maj 2001

Allgon levererar radiotäckningslösning

Affär med Moscone Center i San Francisco.
Allgon skall leverera en radiotäckningslösning till Moscone kongresshall i San Francisco. Kontraktet innefattar en fiberbaserad flerkanalslösning samt drift och underhåll under 5 år. Systemet är avsett för trådlöst baserade tjänster för mobiltelefoni och personsökning i PCS-nät och kan uppgraderas till att omfatta samtliga existerande operatörer som är aktuella för Moscone. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

Allgons fiberoptiska repeaterbaserade nätverk distribuerar mobilsignalen från centralt placerade basstationer. Den här typen av distribuerade antennsystem där flera operatörer med olika protokoll och frekvenser delar på samma hårdvaruplattform, är ett av Allgons expertisområden. Sju operatörer kommer att kunna hantera all sin trådlösa trafik på cirka 40 fiberoptiska repeaters baserad på ett passivt multi-band system som täcker frekvensband från 700 MHz till 2400 MHz.

InSite Wireless, ett av de ledande företagen inom drift och underhåll av multioperatörsystem i Nordamerika, gav Allgon kontraktet som är ett så kallat turn-key kontrakt, innefattande systemdesign, projektledning, drift och underhåll samt produkter för täckningslösningen.

- Fiberoptiskt repeaternät är en mycket konkurrenskraftig teknisk lösning för att uppnå en hög kvalitet av kapacitet och täckning. Vi anser att Allgon tillhandahåller den mest avancerade repeaterbaserade täckningslösningen som finns att tillgå på marknaden idag. Allgons lösning lämpar sig utmärkt för enkel expansion av kapacitet för framtida behov, säger Jerry Lindquist, VD InSite Wireless.

Allgon Coverage Engineering är en enhet inom Allgon som är specialiserade på nyckelfärdiga radiobaserade täckningslösningar. Allgon Coverage Engineering har en bred erfarenhet av att leverera täckningslösningar globalt inom radiomässigt komplexa miljöer ex, tunnelbanor, flygplatser, tåg, gruvor, kontorsbyggnader och shopping centers.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1