Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 maj 2001

Saab säljer Optronikdivisionen till FLIR

Saab har ingått ett intentionsavtal angående försäljning av SaabTech Electronics Optronikdivision till FLIR Systems Inc.
SaabTech Electronics Optronikdivision är en ledande leverantör av kvalificerade optik- och optroniksystem till Saabgruppen och den europeiska försvarsmarknaden.
Försäljningen är ett led i Saabs fortsatta koncentration av verksamheten samtidigt som samarbetsavtalet ger Saabgruppen tillgång till den senaste utvecklingen inom IR-området.

- För FLIR Systems innebär det planerade förvärvet en strategisk breddning av produktutbudet och nya betydelsefulla marknadskanaler inom försvarsområdet, säger Earl R. Lewis, vd för FLIR Systems Inc.

Transaktionen innefattar försäljningen av alla tillgångar i optronikdivisionen i utbyte mot 100 000 aktier i FLIR. Försäljningen förväntas slutföras under sommaren. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2