Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 oktober 2006

Ericssons press på Solectron<br>gav bättre effektivitet

På den mycket populära Lean Forum Konferens i Göteborg förra veckan gavs flera exempel på hur införandet av principerna med Lean Production levererat väsentliga förbättringar i produktionen på ett antal företag.
De drygt 250 besökarna bjöds på ett antal skarpa exempel där Lean Production gjort smärre underverk i produktionen hos ett antal företag.

Ericsson satte press på Solectron då de såg vissa inslag av ineffektivitet i produktionen. Efter att Solectron börjat tänka "Lean" så fann man ett antal punkter som sedan förbättrades. Resultatet efter genomgången har blivit att produktionen idag är mer flödesorienterad med effektivare lagerhantering.

- Vi fann att Solectron uppfattade sig som bättre än de var så vi gav dem ett ultimatum: förbättra er eller bli utfasade, säger Henrik Wallström på Ericsson till Elektroniktidningen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2