Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 oktober 2006

Fler Franprixbutiker till Pricer och Toshiba

Franprix, en fransk detaljhandelskedja har bestÀllt installation av Pricers ESL-system för ytterligare 25 butiker före utgÄngen av 2006. Kontraktet Àr vÀrt 6 M SEK i sin helhet och leverenser kommer att implementeras av Pricers distributör Toshiba i mitten av oktober.
Sarjel, holdingbolaget som driver 80 Franprix-butiker, valde det nya Pricer Continuum ESL som stöds av CÂČ plattformen. 15 Franprix butiker installerades med Pricers ESL-system i en första omgĂ„ng redan i slutet av 2005. Toshiba kommer att anvĂ€nda PRICER Automatic Labeling Machine ALAM för att förebereda etiketterna direkt pĂ„ plats, vilket rationaliserar installationen och gör att avbrott undviks.

"Vi Àr mycket stolta över utökningen av detta projekt", sÀger Charles Jackson VP sales & marketing Pricer Group. "Toshiba har tydligt kunnat demonstrera överlÀgsenheten i vÄr tvÄvÀgskommunikativa ESL-lösning för supermarket formatet, bÄde i Frankrike sÄvÀl som pÄ andra europeiska marknader. För nÀrvarande har vi i tre piloter genom Toshiba i Holland och Spanien."

Sarjel Ă€r en oberoende bolag som driver 80 butiker under varumĂ€rket Franprix. Butikerna Ă€r omkring 800 mÂČ och Ă€r lokaliserade till Parisregionen. Det finns 580 butiker med varumĂ€rket Franprix i Frankrike.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2