Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 maj 2001

AU-System och Condat samarbetar om GPRS

AU-Systems engelska dotterbolag och Condat, en global utvecklare av operativsystem för mobila terminaler, har påbörjat ett samarbete.
Avsikten med samarbetet är att tillsammans erbjuda terminaltillverkare en komplett mjukvarulösning för GPRS-anpassning av mobila terminaler, exempelvis handdatorer. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

- Med högre bandbredd och konstant Internetanslutning kan mobila terminaler nu på allvar användas som ett mobilt arbetsverktyg, säger Stefan Fleron, VD för AU-System UK. Med GPRS-anpassade terminaler kommer operatörer att snabbare kunna dra nytta av de utökade möjligheter som ökad bandbredd innebär för mobila Internettjänster.

Den gemensamma mjukvarulösningen kombinerar Condats GSM-stack, som är optimerad för GPRS, och AU-Systems WAP-browser, som är anpassad för användning med nya bärare som BluetoothT, GPRS och 3G nätverk.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2