Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 oktober 2006

Ny agentur hos Maxinor

Maxinor Electronics AB har tecknat avtal med Ching Yi Technology Pte Ltd (Singapore) om försÀljning och marknadsföring av Ching Yi's produkter pÄ den Europeiska marknaden. (Undantaget Spanien).
Ching Yi tillverkar reservdelar och nozzlar till maskiner som Universal, Assembleon, Fuji, Panasonic med flera. Förutom standardprodukter kan Ching Yi ta fram kundanpassade lösningar.

LÀgre priser, hög kvalitet och sÀkra leveranser skall hjÀlpa producerande företag att pressa kostnaderna för nozzlar och frekventa reservdelar.

Ching Yi startade 1989 som ett enmansföretag. Redan 1990 började man tillverka nozzlar och dispenseringsnÄlar för elektronikindustrin. Ching Yi har egna fabriker i Singapore, Malaysia och Indonesien. Genom representanter och egna sÀljkontor har man en god tÀckning pÄ den Asiatiska marknaden. De senaste tvÄ Ären har en framgÄngsrik expansion pÄbörjats i Europa och USA.
Ching Yi Àr ISO9001:2000 certifierade. (Moody International Certification)

"Maxinor affÀrsidé Àr att sÀnka kostnaderna för att köra en ytmonteringslina. Det rÀcker dÄ inte enbart med lÀgre inköpspriser, kvaliteten mÄste vara god. Det finns mÄnga aktörer pÄ marknaden för reservdelar, men för Maxinor har det varit viktigt att etablera ett samarbete med en leverantör som verkligen tillverkar i egen regi, som hÄller en hög kvalitet och som kan utgöra en aktiv medlem i teamet leveranör-Maxinor-kund. I Ching Yi har vi funnit denna partner. Vi ser fram emot att arbeta för Ching Yi", sÀger Maxinors VD Per Gester.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1