Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 november 2006

Fortsatt god konjunktur<br>för kontraktstillverkningen i Europa

Kontraktstillverkningen mår bra i Europa just nu och det råder både tillväxt inom industrin samt att andelen outsourcad tillverkning ökar.
I heta stolen på Elmia Subcontractor grillades Partnertechs VD Mikael Jonsson om jämställdhet och det aktuella branschläget och ungefär samtidigt i München så debatterades kontraktstillverkningen i Europa av bland andra företrädare från TTI och Avnet-Time.

Kontraktstillverkningen i Europa verkar må bra just nu och ökar på flera fronter enligt distributörer Electronics Weekly pratade med på Electronica. När Mikael Jonsson tog plats i heta stolen på Elmia Subcontractor gav även han signaler om att industrin ser en positiv utveckling.

"Vi ser dels en tillväxt i industrin men vi ser också en ökad andel outsourcing", säger Partnertechs VD Mikael Jonsson.

"Produktionen i Europa ser ut att ha stabiliserats och ökar faktiskt en aning, framför allt i Tyskland", sa Avnet Times chef Klaus Emme enligt Electronics Weekly.

TTI:s boss håller med.

"Vår försäljning i Europa har ökat med 35 procent, och i Storbritannien är ökningen ännu högre", säger TTI's, Ros Kruger.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1