Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 december 2006

Åkerströms i prestigeorder med GM

Åkerströms har fått utökat förtroende från General Motors om leverans av industridatorn Trux.
Under våren 2006 påbörjade Åkerströms Trux tillsammans med sin partner WhereNet leveranser av fordonsdatorer till General Motors i Nord- och Sydamerika. Ett hundratal enheter installerades på ett antal utvalda produktionsorter. Produkten, leveranserna och det stöd som Åkerströms ger överträffade förväntningarna, vilket har resulterat i att General Motors nu officiellt valt att göra Åkerströms Trux robusta fordonsdator till en global standard inom deras produktionsmiljö. Detta är den enskilt största affär Åkerströms gjort genom tiderna.

Genombrottet är en konsekvens av ett långt och gediget arbete på den amerikanska marknaden, som drivs via Åkerströms Inc.

"Det här beslutet betyder mycket för oss. Det bevisar att vår organisation, support och partner strategi fungerar. Vi lyckas gemensamt erbjuda kunderna en trovärdig och pålitlig leveranskedja", säger Jeff Davis försäljningsansvarig i USA.

GM's ambitioner att standardisera, effektivisera och optimera deras IT infrastruktur och flöden ligger inom ramen för det stora rationaliseringsprogram GM lanserade ca knappt 1 år sedan. Detta har
resulterat i den största affären någonsin för Åkerströms Trux. Ett antal leveranser handlar om utbyte där vår produkt överträffar den befintliga lösningen kvalitetsmässigt och prestandamässigt resten är nya installationer Leveranserna har redan påbörjats och innebär totalt under 2006 över 1500st enheter och växer vidare därifrån under nästa år.

"Vi blev valda för att vi inte bara har en kanonprodukt utan dessutom alltid ger hela vår själ i relationen. Tillsammans med WhereNet vår återförsäljare har vi ansträngt oss mer, varit ärliga ifrån start till mål, alltid kommit tillbaka med svar i tid och helt enkelt brytt oss mer. Affären ger inte bara en global referens, tillväxt och förbättrade finanser utan affären skapar även ett självförtroende som i sig bidrar till att flera internationella stora affärer hägrar som möjliga idag, som igår var omöjliga. Det känns kanonkul och framtiden ser ljus ut" säger Erik Lindquist Produkt chef Åkerströms Trux.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1