Annons
Annons
Komponenter | 05 december 2006

Upplevelseelektronik drar upp tempot i komponenthandeln

Det är en ökande efterfrågan på upplevelseelektronik som smittar av sig på komponentbranschen. Funktioner som ljud eller video ökar behovet för en stor mängd minne och lagringsutrymme vilket speciellt kommer komponentproducenterna till godo.
Det ökande intresset för upplevelseelektroniken driver på efterfrågan på komponenter. Lagringsutrymme och kraftfullare processorer och förfinad och effektivare signalbehandling blir allt viktigare och detta har gett upphov till ett sug efter dessa komponenter.

"Aktiva elektronikkomponenter blir mindre, billigare och mer betydande. Det medför att det nu kommer elektronik i många fler produkter än tidigare som blir mer intelligenta. Det betalar sig att göra produkter smarta och konkurrensen mellan producenterna hjälper till att öka tendensen med fler funktioner" säger Lars Antvorskov, Local Engineering Manager, på Arrow Danmark till Ingenjören.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-2