Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 december 2006

Aros Circle och Motion Control i samarbete

Aros Circle och Motion Control i Västerås Teknikby har inlett ett samarbete inom bland annat inbyggda system.
Genom samarbetet mellan Aros Circle och Motion Control så skall en win-win-situation uppstå där Aros Circle kommer att få möjlighet att leverera alla typer av tjänster till sina kunder för elektronikkonstruktion och programutveckling av realtidssystem och Motion Control får bättre förutsättningar att utveckla produkter och komponenter.

"Aros Circle och Motion Control har kontor i samma byggnad i Teknikbyn, vilket underlättar mycket. Samarbetet ger redan en klar win-win–känsla när vi träffar våra kunder. Den första affären har redan gjorts. En av elektronikingenjörerna har fått ett uppdrag på ABB. Tillsammans har företagen en bra och intressant kompetensbredd vilket är något som ger många nya affärsmöjligheter. Idag har Motion Control och Aros Circle tillsammans ett 15-tal konsulter som jobbar med utveckling av elektronikhårdvara och program", säger Aros Circles VD Curt-Åke Sundholm till Elektronik i Norden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2