Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 december 2006

Orbit One säkrar personell kompetens

Orbit One upplever den mest framgångsrika perioden i företagets historia. Företaget ser nu över sin organisation för att säkra den personella kompetensen och därmed kvaliteten i hela produktionen. Anställningen av Ulf Karlsson som ny produktionschef är ett led i denna satsning.
Ulf Karlsson har under de senaste tjugo åren arbetat med att utveckla organisationer och medarbetare, varav sexton i rena chefsfunktioner. Orbit One befinner sig just nu i en utvecklingsfas, och med Ulf Karlsson får man en kraftig förstärkning av sin organisation samtidigt som man kan ta del av Ulfs mångåriga erfarenhet inom produktionsstyrning och Lean Production.

Som evertiq meddelade om under förra veckan kommer Ulf Karlsson närmast från NOTE Lund där han har varit VD. Innan denna tjänst arbetade Ulf Karlsson som platschef, och dessförinnan som verksamhetsansvarig för NOTEs verksamhet i Litauen. Han har tidigare arbetat vid Dresser Wayne, med olika chefspositioner under tretton år.

– Jag ser fram emot att leda produktionsprocessen och medverka i företagets vidareutveckling.
Orbit One är en uppstickare som tagit allt fler affärer – och blivit en kontraktstillverkare att räkna med. Det ska vi fortsätta med, säger Ulf Karlsson, som tillträder tjänsten vid Orbit One den 1 april 2007.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1