Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 december 2006

Orbit One säkrar personell kompetens

Orbit One upplever den mest framgÄngsrika perioden i företagets historia. Företaget ser nu över sin organisation för att sÀkra den personella kompetensen och dÀrmed kvaliteten i hela produktionen. AnstÀllningen av Ulf Karlsson som ny produktionschef Àr ett led i denna satsning.
Ulf Karlsson har under de senaste tjugo Ären arbetat med att utveckla organisationer och medarbetare, varav sexton i rena chefsfunktioner. Orbit One befinner sig just nu i en utvecklingsfas, och med Ulf Karlsson fÄr man en kraftig förstÀrkning av sin organisation samtidigt som man kan ta del av Ulfs mÄngÄriga erfarenhet inom produktionsstyrning och Lean Production.

Som evertiq meddelade om under förra veckan kommer Ulf Karlsson nÀrmast frÄn NOTE Lund dÀr han har varit VD. Innan denna tjÀnst arbetade Ulf Karlsson som platschef, och dessförinnan som verksamhetsansvarig för NOTEs verksamhet i Litauen. Han har tidigare arbetat vid Dresser Wayne, med olika chefspositioner under tretton Är.

– Jag ser fram emot att leda produktionsprocessen och medverka i företagets vidareutveckling.
Orbit One Ă€r en uppstickare som tagit allt fler affĂ€rer – och blivit en kontraktstillverkare att rĂ€kna med. Det ska vi fortsĂ€tta med, sĂ€ger Ulf Karlsson, som tilltrĂ€der tjĂ€nsten vid Orbit One den 1 april 2007.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2