Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 december 2006

Smarteq lägger produktion i Kina

Antennföretaget Smarteq har skrivit ett avtal med det kinesiska antennföretaget Suzhong Antenna Group Co i Kina. Avtalet omfattar produktion av ett urval av Smarteqs produkter för fordonsmarknaden och industrin.
Smarteqs avtal med Suzhong Àr strategeskt viktigt. Detta syftar till att sÀkerstÀlla Smarteqs position att möta marknadens framtida krav pÄ avancerade antenner för fordonsmarknaden och industrin.

Genom att lÀgga ut produktion av ett antal strategiska viktiga antennprodukter i Kina, sÀger sig Smarteq kunna fortsÀtta att hÄlla konkurrenskraftiga priser och samtidigt behÄlla fokus pÄ sitt kÀrnomrÄde med att utveckla och marknadsföra avancerade antenner och antennsystem.

– Avtalet Ă€r strategiskt viktigt för Smarteq Wireless, och ett led i vĂ„r ambition att bara arbeta med certifierade leverantörer. Samarbetet med Suzhong Antenna Group Co ger oss tillgĂ„ng till en komplett ISO/TS certifierad antennleverantör med erfarenhet av att arbeta med fordonsindustrin, sĂ€ger HĂ„kan Rolf Inköpschef pĂ„ Smarteq Wireless.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2