Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 december 2006

Smarteq lägger produktion i Kina

Antennföretaget Smarteq har skrivit ett avtal med det kinesiska antennföretaget Suzhong Antenna Group Co i Kina. Avtalet omfattar produktion av ett urval av Smarteqs produkter för fordonsmarknaden och industrin.
Smarteqs avtal med Suzhong är strategeskt viktigt. Detta syftar till att säkerställa Smarteqs position att möta marknadens framtida krav på avancerade antenner för fordonsmarknaden och industrin.

Genom att lägga ut produktion av ett antal strategiska viktiga antennprodukter i Kina, säger sig Smarteq kunna fortsätta att hålla konkurrenskraftiga priser och samtidigt behålla fokus på sitt kärnområde med att utveckla och marknadsföra avancerade antenner och antennsystem.

– Avtalet är strategiskt viktigt för Smarteq Wireless, och ett led i vår ambition att bara arbeta med certifierade leverantörer. Samarbetet med Suzhong Antenna Group Co ger oss tillgång till en komplett ISO/TS certifierad antennleverantör med erfarenhet av att arbeta med fordonsindustrin, säger Håkan Rolf Inköpschef på Smarteq Wireless.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2