Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 december 2006

NOTE tar genombrottsorder i England

Baldor UK Ltd., ett företag verksamt inom motorstyrningar, har valt NOTE som sin samarbetspartner för tillverkning av nästa generation av utrustning för motorstyrning, MotiFlex e100.
Baldor UK Ltd. är en division inom det amerikanska industriföretaget Baldor Electric Co. Affären beräknas initialt uppgå till ca 40 MSEK per år.

"Det här är inte enbart en stor affär, utan ett genombrott för NOTE på den brittiska marknaden. Här har vi ännu ett tydligt exempel på att våra nya marknadssatsningar börjar ge resultat. NOTEs flexibla affärsmodell kombinerar kunskapsintensiva tjänster med en för kunden smidig överföring av volymtillverkning till NOTEs fabriker i Baltikum, så kallad seamless transfer. Vi hjälper till att minska 'time-to-market' och erbjuder en för kunderna låg totalkostnad", menar Arne Forslund (bilden), VD och koncernchef på NOTE."

"En viktig anledning till att tillverkningen flyttas till NOTE är att de erbjuder värdefull kompetens vid produktionsanpassningar och snabb prototyptillverkning. Genom att anlita NOTE tidigt i produktens livscykel, kommer produkterna snabbare ut på marknaden. Därtill räknar vi över tiden med kraftigt ökande volymer och ett stort behov av högvolymstillverkning i kostnadseffektiva regioner inom Europas gränser. NOTE erbjuder ett unikt tjänsteutbud som tillfredställer dessa behov" uppger Dave Westley, inköpschef på Baldor UK Ltd.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-2