Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 december 2006

NOTE tar genombrottsorder i England

Baldor UK Ltd., ett företag verksamt inom motorstyrningar, har valt NOTE som sin samarbetspartner för tillverkning av nÀsta generation av utrustning för motorstyrning, MotiFlex e100.
Baldor UK Ltd. Àr en division inom det amerikanska industriföretaget Baldor Electric Co. AffÀren berÀknas initialt uppgÄ till ca 40 MSEK per Är.

"Det hÀr Àr inte enbart en stor affÀr, utan ett genombrott för NOTE pÄ den brittiska marknaden. HÀr har vi Ànnu ett tydligt exempel pÄ att vÄra nya marknadssatsningar börjar ge resultat. NOTEs flexibla affÀrsmodell kombinerar kunskapsintensiva tjÀnster med en för kunden smidig överföring av volymtillverkning till NOTEs fabriker i Baltikum, sÄ kallad seamless transfer. Vi hjÀlper till att minska 'time-to-market' och erbjuder en för kunderna lÄg totalkostnad", menar Arne Forslund (bilden), VD och koncernchef pÄ NOTE."

"En viktig anledning till att tillverkningen flyttas till NOTE Àr att de erbjuder vÀrdefull kompetens vid produktionsanpassningar och snabb prototyptillverkning. Genom att anlita NOTE tidigt i produktens livscykel, kommer produkterna snabbare ut pÄ marknaden. DÀrtill rÀknar vi över tiden med kraftigt ökande volymer och ett stort behov av högvolymstillverkning i kostnadseffektiva regioner inom Europas grÀnser. NOTE erbjuder ett unikt tjÀnsteutbud som tillfredstÀller dessa behov" uppger Dave Westley, inköpschef pÄ Baldor UK Ltd.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2