Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 december 2006

Mega Playground köper ljussättnings-<br>system från Digital Vision

Digital Vision, en leverantör av avancerade bildförbättringssystem specialiserade på bearbetning av film- och videomaterial, meddelar idag att det New York-baserade efterbearbetningsföretaget Mega Playground, har köpt en Nucoda Film Master utrustad med en Nucoda Data Conform arbetsstation.
Nucoda Film Master är ett mjukvarubaserat bildbehandlingssystem för tv, film och reklam.
Det nya systemet ger Mega Playground expansionsmöjligheter för att möta den växande efterfrågan på 2k/4k Digital Intermediate (DI) färgkorrigerings- och ljussättningstjänster inom filmbranschen.

Mega Playgrounds grundare och vd, Eitan Hakami, utvärderade flera olika system tillsammans med ljussättaren Michael Smollin och företagets CTO Dave Satin innan de valde Digital Visions lösning. "Vi hade tre prioriteringar. Systemet skulle ha en bra färgkorrigerare, egna paneler och effektiv filmklipphantering. Film Master-systemet är flexibelt och erbjuder oss den bästa kombinationen av dessa krav. ", säger Hakami. “Film Master är dessutom ett mycket användarvänligt system.", tillägger Smollin.

Digital Visions vd, Lars Taflin säger, “Efterfrågan på DI-tjänster inom filmindustrin ökar överallt, från Soho till Los Angeles och New York. Vi är mycket stolta att vara en del av Mega Playgrounds expansion och har imponerats av deras kvalitetsfokus och det sätt på vilket de genomfört utvärderingen av olika system. Vi ser fram emot att arbeta vidare med dem framgent."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2