Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 december 2006

My500 försenad till i vår

Mydatas flaggskepp, lodpastasprutaren My500, var planerad till att sättas på marknaden under hösten 2006 men Mydata har sedan produkten inte uppfyllt bolagets kvalitetskrav flyttat fram lanseringen till första halvåret 2007.
Mydatamaskinen My500, som skall dispensera lodpasta via ett slags munstycke som skjuter droppar av lodpasta, har mötts av starka reaktioner från branschen. Både positiva och negativa. Denna banbrytande lodpastaapplicerande teknik har dock haft en del barnsjukdomar och därför har företaget valt att skjuta fram lanseringen av sin maskin. Eskilstuna ElektronikPartner har redan investerat i ett exemplar och företagets VD Mikael Joki meddelar att han är mycket nöjd med maskinen.

"Den har inneburit ett oerhört lyft i vår produktion", säger Mikael Joki till evertiq.

"Barnsjukdomar får man räkna med", fortsätter han.

Anledningen till att Mydata har valt att skjuta fram lanseringen är att man vill att maskinen skall uppfylla de krav man ställt på den.

"Den nya prognosen är att produkten kommer att kunna uppfylla målen först första halvåret 2007", sade bolagets VD Patrik Tigerschiöld vid Skanditeks presskonferens i samband med delårsrapporten.

"Vi har tagit ett antal viktiga steg, men det räcker inte. Vi gör bedömningen att vi inte kommer att uppnå de tekniska specifikationerna förrän under första halvåret 2007", sade Patrik Tigerschiöld.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1