Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 december 2006

Rätt från början med 01005-komponenter

Vid Flex Industrialization Group i Linköping ställer man allt större krav på utrustningen. När prototyper skall tillverkas är det viktigt att det blir rätt från början.
"Ibland tillverkar vi bara ett enda kort och det är vanligt att vi bara får med komponenter så att det räcker till det beställda antalet prototyper. Vi kan alltså inte slösa bort komponenter. Det är en verklig utmaning att se till att allt placeras exakt, speciellt som komponenterna blir mindre och känsligare för varje generation", säger Per-Anders Björk, Manager SMA, Production and Engineering vid Flex Industrialization Group i Linköping till Elektronik I Norden.

Flextronics använder idag en Assembléon AX-5 i Linköping och den är man mycket nöjd med precis som man är med hela samarbetet med Assembléon som pågått sedan nittiotalet. "Våra önskelistor går direkt till utvecklingsavdelningen hos Assembléon och det ger oss support baserat på vad som görs, inte på antal timmar. Vi kan alltid arbeta med senaste teknologi", säger Per-Anders Björk till Elektronik I Norden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2