Annons
Annons
Komponenter | 22 december 2006

Telelogic tecknar avtal värt 11 MSEK

Telelogic, har tecknat ett ettårigt licens- och underhållsavtal, värt 11 MSEK (1,6 MUSD) med en av världens ledande leverantörer av mobila produkter och lösningar via bredband, inbyggda system samt trådlösa nätverk.
Enlig avtalet ska kunden fortsätta att använda samt även expandera användandet av Telelogic Tau för analys-, modellering-, design-, kodgenererings- och testapplikationer. Dessutom ska kunden också använda Telelogic DOORS® för kravhantering och analyser, samt Telelogic System Architect® för modellering av affärsprocesser.

"Våra kunder försöker ständigt att prestera mer med mindre resurser. Med Telelogics lösningar kan kunden bygga robustare applikationer med högre prestanda och till lägre kostnader", säger Anders Lidbeck VD och koncernchef på Telelogic. "Avtal som detta visar återigen att vi levererar mätbara resultat som våra kunder inom kommunikationsindustrin efterfrågar."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-2