Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 april 2007

Glyn distribuerar Fujitsu i Finland och Sverige

Glyn och Fujitsu Microelectronics Europe har haft ett distributionssamarbete i Europa under närmare 10 år. Nu utökas samarbetet till att även omfatta Sverige och Finland.
Glyn kommer nu att distribuera den japanska komponenttillverkaren Fujitsu Microelectronics Europes produkter från sina kontor i Söderfors i Sverige och från det finska kontoret i Espoo.

Produkter som avtalet gäller inkluderar 8-, 16-, 32-Bit microcontrollers, FLASH och CAN moduler, inbyggda grafikkontrollers och verktyg och starter kits, Ferro RAM, A/D- och D/A-omvandlare, PLL IC, reset IC, spänningsregulatorer och detektorer, MPEG decoders/encoders, gyrosensorer och fingeravtryckssensorer.

"Vi är väldigt glada över att ha komplett Fujitsuteckning i vår svenska line-up. Fujitsu är kända för sina utmärkta MCU:er och grafikkontrollers till ett i övrigt brett produktutbud. Glyn Sweden är stolta att kunna erbjuda den svenska marknaden med toppklassig försäljning och support. Detta samarbete med Fujitsu bekräftar vår position som den nya kvalitetsdistributören i Sverige", säger Glyn Swedens VD Christer Landén.

"Med Fujitsu integrerar vi en viktig partner i vårt line card i Finland. Fujitsu som en ny franschise presenterar fantastiska möjligheter för oss, speciellt inom MCU och grafikkontrollers. Vi ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap I Finland", meddelar Glyns finska chef Vesa Heikkuri.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1