Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 25 april 2007

Astec tilldelar Arrow utmärkelse

Kraftaggregatsleverantören Astec ger ett erkännande till Arrows tekniska försäljningsingenjör Juha Saranki för hans stora bidrag till Astecs stora försäljningsökning i norra Europa under 2006.
Sedan han började hos Arrow i slutet av 2005 har Arrows försäljning i Finland ökat med 700 procent. Astec beslutade sig för att utdela en utmärkelse till en distributörs anställd i var och en av de tre europeiska regionerna norra, centrala och södra Europa. Juha Saranki fick utmärkelsen för norra Europa som omfattar Norden, Baltikum, Storbritannien och Irland.

Richard Sims, distributörsansvarig för norra Europa kommenterar utmärkelsen: "Som alla Arrows tekniska specialister har Juha en utomordentlig förståelse för kundernas behov, marknaden och vårt produktsortiment. Han har kombinerat detta med god affärskänsla och resultaten talar för sig själva".

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2