Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 april 2007

Data Respons anställer ny VD i Sverige

Data Respons har anställt Anders Due-Boje som ny VD för Data Respons Sverige. Due-Boje har tidigare haft flera centrala ledarpositioner inom internationella företag och har en solid branschkunskap inom IT och Telecom marknaden.
"Vi är väldigt glada att få Anders Due-Boje som VD för Data Respons Sverige", säger Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA. "Due-Boje kommer till ett företag med en dynamisk och stark företagskultur baserad på gemensamma inställningar och värderingar. Due-Boje har haft flera centrala ledarpositioner inom internationella företag och är rätt person för att utveckla Data Respons vidare i en spännande och omfattande tillväxtfas i Sverige".

Anders Due-Boje kommer närmast från tjänsten som Vice President Global Account i det danska börsnoterade företaget GN Netcom A/S. Tidigare har Due-Boje haft olika ledarpositioner i bland annat Motorola, Solectron Inc och Force Computer Sweden AB.

"Jag är övertygad om att vi ska lyckas med den planerade tillväxten i Sverige", säger Anders Due-Boje. "Data Respons har ett spännande koncept med stor marknadspotential och jag ser fram emot att få leda företaget till nya nivåer i Sverige".

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2