Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 21 juni 2001

Smart mikrougn fixar maten

Snart kommer en smart mikrovågsugn från japanska Matsushita Electrics. Mikrovågsugnen börjar säljas i augusti och den ska kunna läsa av recept som lagrats i ugnens elektroniska kortminne, Secure Digital Card (SD-kort).
Ugnen har 365 recept och en 3,8 tums färgskärm från början, effekten ligger på 1 000 watt. Det finns ytterligare SD-kort man kan köpa till om man vill att ugnen ska kunna baka eller laga smårätter, utflyktsmat eller bantarmat, skriver Ny Teknik. Till jul och nyår kommer även kort med jul- och festmat.
När man bestämt hur många som ska äta och vad man ska äta så knappar man in det på ugnens panel, därefter bestämmer ugnen själv tillagningstid och temperatur. Ugnen kan också föreslå tillbehör till det man ska laga.
Det man behöver göra själv är att handla. Ugnen är dock inte kopplad till internet eftersom företaget uppger att de inte hittat någon tillräckligt bra lösning för att koppla upp ugnen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1