Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 juni 2001

Shipley och Coviant partners

Shipley Company LLC, ett Rohm och Haas företag, meddelade i fredags att de investerat i Coviant Inc. för att stärka sin position ytterliggare i den ökande marknaden för optoelektronik.
"Detta är ett viktigt steg för Shipley eftersom det sätter oss på en spelplan som alla tittar på," säger Shipleys VP. "Teknik inom optoelektronik är nyckeln till den globala informationsindustrin och känd som den teknik som ska finnas för framtidens datorer och utrustning."
Detaljer om finansiering är inte offentliggjorda.
Optoelektronik är en allians av optik- och elektronik med fiber, laser, optiska diskar och all utrustning som är beroende av optoelektroniska komponenter. Enbart för kommunikationsnätverk är marknaden för sändare, mottagare, förstärkare, switchar, fiberoptik o.s.v över 500 miljarder år 2005. Källa PCB007

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1