Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 september 2007

Miltronic i samarbete med Glenair

Miltronic har startat ett samarbete med Glenair som specialiserat sig pÄ förbindningsteknik för bland annat militÀr- och flygindustrin. Samarbetet innebÀr att Miltronic nÀrmar sig ett komplett sortiment av kontaktdon och rÀknar med att fördubbla omsÀttningen av kontaktdon inom tre Är.
Glenair fÄr tillgÄng till en helt ny marknad, maskintillverkningsindustrin, dÀr Miltronic Àr en stark leverantör av kontaktdon. Samarbetet mellan Miltronic och Glenair Àr en konstellation dÀr bÄda parter arbetar mot ett gemensamt mÄl, men pÄ olika sÀtt.

Miltronic kommer nu ett steg nÀrmare mÄlet med ett komplett utbud av kontaktdon och kan erbjuda sina kunder nya produkter som klarar extremt krÀvande miljöer genom anpassningen till militÀr- och flygindustrin. Glenair, som vuxit sig stora inom militÀr-, flyg-, tÄg-, marin- och telekombranschen, ser nu en möjlighet att ta steget in i den svenska och danska maskintillverkningsindustrin med hjÀlp av den nya leverantören Miltronic.

– Vi vill bredda oss tillsammans med Miltronic, som Ă€r en bra partner sĂ€rskilt med tanke pĂ„ deras stora nĂ€tverk av kunder. De har dessutom en god logistiklösning och bra lagermöjligheter, vilket passar vĂ„r verksamhet utmĂ€rkt, sĂ€ger Mats Nielsen, vd pĂ„ Glenair Nordic.

– Glenair Ă€r en stark partner för att nĂ„ vĂ„rt mĂ„l att bli en komplett kontaktdonsleverantör, precis som vi Ă€r pĂ„ kabelsidan. Vi vill dubbla vĂ„r omsĂ€ttning av kontaktdon inom tre Ă„r, och det kommer vi att lyckas med genom samarbetet med Glenair, sĂ€ger Johan Olofsson, vd pĂ„ Miltronic i Sverige och Danmark.

Glenair Àr specialister pÄ komponenter och lösningar inom förbindningsteknik, det vill sÀga kontaktdon, kablage, kablar och bakkÄpor. Miltronic Àr specialist pÄ varor och tjÀnster inom specialkabel, kabeltillbehör, kapslingar och automationsprodukter och kommer att stÄ för distributionen av Glenairs kontaktdon i Sverige och Danmark.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1