Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 juni 2001

Allt är inte becksvart

Mitec Telecom Inc. som är kontraktstillverkaren BEVE's nya ägare, har kammat hem ytterligare en stororder på produkter till 2G och 2.5G utrustning.
Totalt är ordern värd 12 miljoner Kanadensiska dollar. Företaget vill inte uppge vem som är beställaren, men den har sitt fäste i Kina. Ordern inkluderar tillverkning av diplexers/lågljuds-förlängare och kraftförlängare som kommer att ingå i 2.5G CDMA 800Mhz nät. Leveransen beräknas klar tom det tredje kvartalet 2002.
Enligt Myer Bentob, VD för Mitec/BEVE är utvecklande ekonomier som Kina högaktuella för företaget. "Dessa länder investerar mycket pengar i infrastrukturer, 2-2.5G är mest eftertraktat".

I slutet av förra året hade Kinas population 85 miljoner mobiltelefoner, och man räknar med att de kommer att nå USA's nivå under detta år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2