Annons
Annons
Komponenter | 01 oktober 2007

WT32 tar EG Electronics in<br>i nytt kundsegment

Bluegigas senaste WT32 tar EG Electronics in bland kunder de tidigare inte bearbetat. WT32 är det blåtandschip som sänder audio på korta avstånd.
evertiq fick tag i EG Electronics säljare Henrik Rannelid för att se hur denna nya produkt kan påverka bolagets verksamhet.

F: Kommer denna WT32 att ta EG Electronics in i ett nytt kundsegment där Elektronikgruppen inte verkat inom tidigare?

Sv: Vi ser ett brett segment inom vår nuvarande kundbas, men det finns ett flertal segement där vi inte varit så aktiva, tex High-End HiFi - och Mobiltillbehörtillverkare.

F: Vilka typer av applikationer passar Bluegigas WT32?

Sv: Alla applikationer som vill sända audio över korta avstånda är lämpade för WT32.
Tänkbara applikationer är produkter som förstärkare, trådlösa högtalare, key-boards, hörlurar och videokonferenssystem. Ett annat segment som är intressant är mobiltillbehör, då A2DP blir allt vanligare i mobiltelefoner.

F: Har EG Electronics några andra produkter på gång som ytterligare kommer att bredda er kundbas?

Sv: EG D&S's huvudområden är Embedded, Display, Storage och Bluetooth. EG D&S har precis börjat att marknadsföra "Open Frame" lösningar där kunden får en display med mekanik som underlättar produktionen för små och medelstora kunder. För större kunder kan EG D&S dessutom erbjuda kundanpassade "open Frame".

Ett annat segment inom displayer som har ökat markant är displayer för "Digital Signage" marknaden, det handlar mestadels om 32-82" displayer som inte får problem med "image sticking" och som är läsbara i solljus, dessutom kan man använda dessa displayer både i porträtt och landskap
Passande applikationer är informationsterminaler. För övrigt har våra leverantörer kommit med väldigt många nya produkter inom displayer och embedded som lämpar sig för inustri, automation och marina applikationer. Vi ser just nu ljust på framtiden med en viss tillförsikt, de nya produkterna som våra leverantörer har släppt kommer att passa ett bredare segment av kunder.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2