Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 01 oktober 2007

WT32 tar EG Electronics in<br>i nytt kundsegment

Bluegigas senaste WT32 tar EG Electronics in bland kunder de tidigare inte bearbetat. WT32 Àr det blÄtandschip som sÀnder audio pÄ korta avstÄnd.
evertiq fick tag i EG Electronics sÀljare Henrik Rannelid för att se hur denna nya produkt kan pÄverka bolagets verksamhet.

F: Kommer denna WT32 att ta EG Electronics in i ett nytt kundsegment dÀr Elektronikgruppen inte verkat inom tidigare?

Sv: Vi ser ett brett segment inom vÄr nuvarande kundbas, men det finns ett flertal segement dÀr vi inte varit sÄ aktiva, tex High-End HiFi - och Mobiltillbehörtillverkare.

F: Vilka typer av applikationer passar Bluegigas WT32?

Sv: Alla applikationer som vill sÀnda audio över korta avstÄnda Àr lÀmpade för WT32.
TÀnkbara applikationer Àr produkter som förstÀrkare, trÄdlösa högtalare, key-boards, hörlurar och videokonferenssystem. Ett annat segment som Àr intressant Àr mobiltillbehör, dÄ A2DP blir allt vanligare i mobiltelefoner.

F: Har EG Electronics nÄgra andra produkter pÄ gÄng som ytterligare kommer att bredda er kundbas?

Sv: EG D&S's huvudomrÄden Àr Embedded, Display, Storage och Bluetooth. EG D&S har precis börjat att marknadsföra "Open Frame" lösningar dÀr kunden fÄr en display med mekanik som underlÀttar produktionen för smÄ och medelstora kunder. För större kunder kan EG D&S dessutom erbjuda kundanpassade "open Frame".

Ett annat segment inom displayer som har ökat markant Àr displayer för "Digital Signage" marknaden, det handlar mestadels om 32-82" displayer som inte fÄr problem med "image sticking" och som Àr lÀsbara i solljus, dessutom kan man anvÀnda dessa displayer bÄde i portrÀtt och landskap
Passande applikationer Àr informationsterminaler. För övrigt har vÄra leverantörer kommit med vÀldigt mÄnga nya produkter inom displayer och embedded som lÀmpar sig för inustri, automation och marina applikationer. Vi ser just nu ljust pÄ framtiden med en viss tillförsikt, de nya produkterna som vÄra leverantörer har slÀppt kommer att passa ett bredare segment av kunder.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1